You are currently viewing Kids Inline Skating Run 1000m next to the 15th Marathon

Kids Inline Skating Run 1000m next to the 15th Marathon

Τώρα τα παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 ετών μπορούν να χαρούν και να διασκεδάσουν και να πάρουν και αυτά μέρος στην γιορτή του αθλητισμού που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 11-12 Απριλίου 2020!afisa-slalom-agonas-patinion

Ο Σύλλογος Slalom Roller School παίρνει μέρος στον Δρόμο 1000μ. πατινιών Μαθητών Δημοτικού μαζί με τα παιδάκια της σχολής σε αυτή την πρωτόγνωρη εκδήλωση. Στόχος μας είναι να αγωνιστούμε, να χαρούμε, να νιώσουμε μέρος του συνόλου που ασχολείται με τον αθλητισμό και να διαδώσουμε στον υπόλοιπο κόσμο την αγάπη μας για το άθλημα των πατινιών και τον εναλλακτικό αυτό τρόπο γύμνασης.

Ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος – bwin θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Απριλίου. Ο φετινός αγώνας υπόσχεται να είναι μεγαλύτερος και εντυπωσιακότερος από κάθε άλλη φορά καθώς το αγωνιστικό του πρόγραμμα εμπλουτίζεται με νέες δράσεις, πολιτιστικές και αθλητικές, δημιουργώντας μία ανεπανάληπτη, γεμάτη χρώμα γιορτή, που θα καλύψει ολόκληρο το Σαββατοκύριακο 11-12 Απριλίου 2020.

Η γιορτή του αθλητισμού θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Απριλίου και θα συνεχιστεί και θα κορυφωθεί το πρωί της Κυριακής 12 Απριλίου 2020 αφού παράλληλα με τον κλασικό μαραθώνιο, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο 1ος Διεθνής Μαραθώνιος Πατινιών (1st International Thessaloniki Roller Marathon), επίσης στη διαδρομή Πέλλα – Θεσσαλονίκη, στο πρότυπο των αντίστοιχων Μαραθωνίων Βαρκελώνης και Βερολίνου και άλλων ευρωπαϊκών πόλεων και ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον Δρόμο 1.000μ. Πατινιών για Μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Μερικές γενικές πληροφορίες για τον Δρόμο Πατινιών για τα παιδιά :

Ώρα εκκίνησης: 08.40′

Αφετηρία: παραλιακός δρόμος (Λεωφόρος Νίκης) στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους

Τερματισμός: παραλιακός δρόμος Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου)

  • Οι αγώνες αυτοί αφορούν παιδιά ηλικίας 8 – 12 ετών (γεννημένα από το 2008 έως το 2012 και να έχει συμπληρωθεί το 8ο έτος ηλικίας).
  • Στον αγώνα επιτρέπονται μόνο συμμετέχοντες που φορούν πατίνια με τους τροχούς σε σειρά (inline), με μέγιστο μέγεθος τροχών 100mm.
  • Το κράνος και τα προστατευτικά του καρπού είναι υποχρεωτικά για όλα τα παιδιά. Συνιστάται επίσης να φοράνε προστατευτικά για τους αγκώνες και τα γόνατα.
  • Η συμμετοχή θα επιτρέπεται μόνο αφού θα δοθούν προσωπικές πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας από τον γονέα που έχει την νόμιμη επιμέλεια ανηλίκου. Υποβάλλοντας την αίτηση, ο γονέας δίνει την άδεια και τη σχετική συναίνεση για τη συμμετοχή του παιδιού στην εκδήλωση και αποδέχεται το περιεχόμενο της παραπάνω δήλωσης

Έπαθλα
Αναμνηστικό μπλουζάκι, αναμνηστικό μετάλλιο, νερό, χυμό, μπάρα δημητριακών, μπανάνα, μπισκότα

Αντίτιμο Συνδρομής Συμμετοχής
Τα 1.000μ. Πατινιών Μαθητών Δημοτικών Σχολείων είναι δωρεάν.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Η δήλωση συμμετοχής είναι ατομική υπόθεση. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 1.000μ. Πατινιών Μαθητών Δημοτικών Σχολείων θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center), οι ανήλικοι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο – πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας τους, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

Διαχείριση Προσωπικών Αντικειμένων
Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας.

Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες δρομείς να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε πλήρη ιατρικό έλεγχο.

Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. O κάθε αθλητής συμμετέχει στον αγώνα με απόλυτη προσωπική του ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Δηλώνει επίσης ότι τα στοιχεία που δηλώνονται στην αίτηση συμμετοχής είναι απολύτως αληθή. Παραιτείται από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών του αγώνα για τυχόν σωματική ή άλλη βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινεί στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας του από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον Διοργανωτή, και τους χορηγούς του αγώνα για προωθητικούς σκοπούς. Τέλος, δεσμεύεται ότι σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν θα εκχωρήσει τον αριθμό συμμετοχής που θα του διαθέσει η Οργανωτική Επιτροπή του «αγώνα» σε άλλο άτομο προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα. Ο συμμετέχων αποδέχεται όλους τους ανωτέρω όρους συμμετοχής. (Στην περίπτωση ανηλίκου, συμπληρώνονται υποχρεωτικά τα στοιχεία του γονέα που ασκεί την επιμέλειά του και η υποβολή ν κηδεμόνων τους. της αίτησης συμμετοχής σημαίνει ότι ο γονέας δίνει τη συγκατάθεσή του για τη συμμετοχή του παιδιού του στον αγώνα και συμφωνεί με το περιεχόμενο της αίτησης συμμετοχής).

Γενικοί όροι
Τους Γενικούς όρους καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο https://atgm.gr/

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος τα παιδάκια τους στον αγώνα αυτό, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την Σχολή μας στο 2310450430 ή να έρθουν στην έδρα μας Πασαλίδη 77, Καλαμαριά έως τις 30 Μαρτίου 2020 για να οργανωθούμε καλύτερα.