Ομάδα 3 έως 5 ατόμων.

Σχηματίστε τη δική σας ομάδα με φίλους ή με μέλη της οικογένειας σας, διαλέξτε την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει και φύγαμε!

Είναι πιο διασκεδαστικό να κάνετε ρόλερ με τους οικείους σας.

Κατάλληλο για αρχάριους μέσους και προχωρημένους.

Είναι απαραίτητο όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν τα δικά τους πατίνια και να φορούν κράνος και πλήρες προστατευτικό εξοπλισμό.

Χαρακτηριστικά:

  • Εγγυημένος μικρός αριθμός της ομάδας (από 3 έως 5 άτομα).
  • Οι μαθητές μπορούν να είναι διαφορετικού επιπέδου δεξιοτήτων.
  • Ελεύθερη επιλογή της ημέρας, της ώρας και του τόπου διεξαγωγής.
  • Ο εκπαιδευτής διδάσκει μόνο εσάς και την ομάδα σας.
  • Μαθαίνετε με τον δικό σας ρυθμό. Ο εκπαιδευτής μπορεί να πάει πιο γρήγορα για να καλύψει περισσότερες δεξιότητες ή να πάει πιο αργά για πιο εμπεριστατωμένη πρακτική.

Τόπος Μαθημάτων:

Εάν το τμήμα είναι αρχάριο, τότε τα πρώτα μαθήματα γίνονται στην έδρα της Σχολής. Τα μαθήματα αυτά γίνονται κατόπιν ραντεβού και μπορούν να πραγματοποιηθούν Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα από τις 18:00 έως τις 21:00.

Εάν το τμήμα είναι πιο προχωρημένο, τότε τα μαθήματα γίνονται σε επιλεγμένους χώρους κατόπιν συνεννόησης. Για τις ώρες των μαθημάτων αυτών παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Σχολή μας.

Ο εξοπλισμός παρέχεται με κόστος 5€ ανά μάθημα/ανά άτομο εντός της Σχολής ή φέρνετε τον δικό σας εξοπλισμό. Για τα μαθήματα που πραγματοποιούνται εκτός της Σχολής ο κάθε μαθητής είναι υποχρεωμένος να έχει τον δικό του εξοπλισμό και οπωσδήποτε πλήρη σετ προστατευτικών και κράνος.

Τιμές Προγράμματος:

Οι τιμές αφορούν στο σύνολο του group:

  • Πακέτο 1 ώρας: 60€ /το group
  • Πακέτο 4 ωρών: 180€ /το group

Η συμμετοχή στα μαθήματα απαιτεί την εκ των προτέρων κράτηση με ραντεβού και προπληρωμή του πακέτου.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει: