Τα Rollers είναι γυμναστική και διασκέδαση μαζί.
Ένα παιδί μπορεί να ξεκινήσει Roller Skating από την ηλικία των 4 ετών, αρκεί να το θέλει!

roller floorΤα προκαταρκτικά μαθήματα για τους όλους τους αρχάριους ανεξαρτήτως ηλικίας, γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα στην έδρα της Σχολής, στην οδό Πασαλίδη 77 στην Καλαμαριά.
Τα επόμενα μαθήματα γίνονται σε επιλεγμένους εξωτερικούς χώρους με τις καταλληλότερες επιφάνειες, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των αθλουμένων πάνω από όλα, αλλά και το καλύτερο δυνατό ρολλάρισμα (κύλιση) των πατινιών.
Υπάρχουν πολλοί χώροι όπου μπορούμε να ρολλάρουμε με ασφάλεια.
Τέτοιοι χώροι είναι τα γήπεδα μπάσκετ, οι αυλές σχολείων, τα πάρκινγκ, οι πεζόδρομοι και οι πλατείες.

Όλα τα μαθήματα έχουν διάρκεια 60 λεπτά και πρέπει ο μαθητής να βρίσκεται στο χώρο του μαθήματος 15’ λεπτά νωρίτερα για την έγκαιρη προετοιμασία του.

  • Πρέπει να έχει απαραίτητα μαζί του πλήρες σετ εξοπλισμού δηλαδή πατίνια, προστατευτικά και κράνος, και προαιρετικά ένα δεύτερο ζευγάρι κάλτσες και ένα μπουκαλάκι νερό.
  • Για τα μαθήματα που γίνονται σε εξωτερικό περιβάλλον, σε περίπτωση βροχής λόγω της ολισθηρότητας και επικινδυνότητας των χώρων, υπάρχει πιθανότητα αναβολής του μαθήματος.
  • Τα Μαθήματα της Παιδικής Ακαδημίας που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις των Δημοτικών Σχολείων δεν χάνονται γιατί σε περίπτωση κακοκαιρίας πραγματοποιούνται στους εσωτερικούς χώρους (γυμναστήρια, αίθουσες εκδηλώσεων, διαδρόμους) του Σχολείου.

Εξαρτάται από την ηλικία, την διάθεση για μάθηση και την προπόνηση που θα κάνετε.
Με επαγγελματική διδασκαλία, μπορείτε να μάθετε να πατινάρετε σωστά σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και να αποφύγετε τραυματισμούς που συμβαίνουν όταν κάποιος προσπαθεί να μάθει μόνος.
Η σωστή καθοδήγηση μειώνει επίσης τις πιθανότητες να κάνετε κοινά λάθη ή να αναπτύξετε κακές συνήθειες όπως συνήθως έχουν οι αυτοδίδακτοι σκέιτερ.
Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς πόσα μαθήματα θα χρειαστεί να κάνετε.
Για να απολαύσετε όμως το skating σε περιβάλλον δρόμου, πάρκου, πλατείας, συνιστούμε να συμπληρώσετε 8 βασικές διδακτικές ενότητες μαθημάτων.
Η αυτοπεποίθηση αποκτιέται με την συνεχή προπόνηση και επανάληψη του ασκησιολογίου που διδαχτήκατε ή με επιπλέον μαθήματα για περαιτέρω βελτίωση της τεχνικής σας.

Για να κάνετε μαθήματα Rollers χρειάζεστε:

  • Τα δικά σας Πατίνια Inline Skates  εφόσον ρολλάρετε.
  • Εαν είστε αρχάριος και δεν έχετε δικά σας, υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού στην Σχολή μας.
  • Πλήρη Προστατευτικό Εξοπλισμό που περιλαμβάνει το κράνος, και προστατευτικά για καρπούς, αγκώνες και γόνατα. Τα προστατευτικά είναι απαραίτητα και χωρίς αυτά δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιο μάθημα.
  • Συνιστούμε να έχετε ένα καθαρό στεγνό ζευγάρι κάλτσες για να φορέσετε με τα πατίνια σας και να έχετε μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό.
  • Στο κατάστημα Slalom Shop που βρίσκεται στην οδό Πασαλίδη 77,στην Καλαμαριά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε εξοπλισμούς inline skatesπροστατευτικά και κράνη.

Το Slalom ξεκίνησε να διδάσκει Rollers από το 1992, ως βασική μέθοδο προπόνησης ξηρού εδάφους, για τους μαθητές της Σχολής και Παιδικής Ακαδημίας του Slalom Ski School.
Με εμπειρία και γνώση πάνω από 25 χρόνια και πάντα μέσα από ασφαλείς μεθόδους, επιτυγχάνεται η προοδευτική ανάπτυξη της τεχνικής του κάθε μαθητή.
Τα μαθήματα γίνονται κάτω από την επιμέλεια και επίβλεψη του Νικολάου Φαλτάκα, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Προπονητή Σκι και Διεθνώς Πιστοποιημένου Εκπαιδευτή Inline Skate από την I.C.P.(Inline Certification Program International). Διαβάστε Περισσότερα

×
×

Cart

ROLLER lessons

UP TO

25% off